GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer

Hellströms Ateljé

Kvalitetsservice & Egendesign

Sedan 1955

Hellströms Prisbelönta Ateljé

Alltifrån vårt grundande år 1955 har kvalitet och noggrannhet varit vårt kännetecken i ateljen på Östermalm. Vi arbetar med nedanstående tjänster.

Ikon som illustrerar omarbetning.Ikon som illustrerar design av egen ring.Ikon som illustrerar smyckesvärdering.Ikon som illustrerar pärlcollier omträdning.Ikon som illustrerar gravyr.Ikon som illustrerar storleksanpassning.Ikon som illustrerar reparation.Ikon som illustrerar restaurering.

Omarbetning

Gammalt smycke blir till nytt. Om du har ett äldre smycke som du ärvt eller som inte kommer till användning kan vi omarbeta det till ett nytt smycke som passar dig. Hos oss kan exempelvis ett halsband omvandlas till en ring, eller en ring omvandlas till ett armband. Ta med ditt smycke till oss så ser vi till att skapa det perfekta smycket till dig.

DESIGNA EGEN RING

På Hellströms Guld har du som vill bära ett unikt smycke möjligheten att designa din egen ring. Kom in till vår butik på Östermalm och presentera dina idéer så förverkligar vi dem tillsammans. Vill du läsa mer om hur din ring designas kan du klicka på knappen nedan.

Smyckesvärdering

Det finns flera anledningar till varför du bör värdera ditt smycke. Om du drabbas av ett inbrott, skulle tappa ditt smycke eller att det skulle gå sönder är det viktigt att du vet ditt smyckes nuvarande värde. Ett äldre smycke kan vara värt mera än när du köpte det. Våra guldsmeder och butiksexperter värderar gärna ditt smycke. Då får du veta hur mycket ditt smycke är värt.

Storleksanpassning

Har du en ring som är för stor eller för liten? Ska du fria men vet inte din partners ringstorlek? I vår ateljé på Östermalm storleksanpassar vi din ring. Om du ska fria är det svårt att veta sin partners ringstorlek. Därför bjuder vi på storleksanpassning vid köp av förlovningsring så att ni kan komma tillbaka och låta oss justera ringstorleken i efterhand.

Gravyr

Gravyr gör smycken och föremål extra speciella. Vi graverar allt ifrån smycken till doppresenter, bröllopsgåvor till tävlingspokaler. Har du köpt en förlovnings- eller vigselring hos oss bjuder vi alltid på gravyren.

Reparation

Kvalitetssmycken håller oftast länge, men ibland händer det att de går sönder. I vår ateljé har vi sedan 1955 reparerat skadade smycken. Ta med det du vill att vi ska reparera så tar vi omsorgsfullt hand om det tills dess att det är redo att bäras igen.

Pärlcollier Omträdning

Ibland händer det att ett pärlhalsband går sönder. I vår ateljé trär vi om ditt pärlcollier så att det blir som nytt. Arbetet utförs, som allt annat vi gör, med noggrannhet.

Restaurering

Smycken behöver inte vara sönder för att de ska repareras. I en process som kallas restaurering gör vi att äldre smycken blir till nya, repiga ytor blir blanka och ojämna texturer blir släta. Har du ett smycke som du vill piffa upp? Ta med det till vår butik på Östermalm så löser vi resten.

Vi skapar ditt smycke

Hellströms Guld grundades år 1955 och etablerade sig snabbt som en av Stockholms främsta guldsmedsateljéer och butiker. Vår långa erfarenhet i branschen säkerställer att du som kund kan lämna vår butik med smycket du alltid drömt om. Oavsett om det gäller ett redan existerande smycke eller en unik exklusiv design är vi glada över att kunna hjälpa dig hitta något personligt och vackert som kan bäras livet ut. Vill du boka tid för rådgivning? Ring oss genom att klicka på knappen nedan.

Skriv upp dig på vår nyhetslista för att få exklusiva rabatter och erbjudanden som du kan använda i vår butik på Östermalm.

Tack så mycket!

Håll utkik i mailen för exklusiva erbjudanden och rabatter.

Hoppsan! Något gick snett med din ansökan...