Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

DESIGNA DINA EGNA GULDSMYCKEN

2020/03/04

Något som verkligen kan hjälpa till att framhäva ens unika stil är smycken och accessoarer. Med dem kan du enkelt klä upp eller ner en outfit för att passa ett visst tillfälle eller berätta vem du är och vad du står för. Om du upplever att du har svårt att hitta smycken som stämmer överens med din personlighet kan det vara en riktigt bra idé att ta kontakt med en juvelerna och designa dina alldeles egna!

Bor du i Stockholm finns det mängder av duktiga guldsmeder och butiker att välja mellan. Guldsmycken är ett utmärkt alternativ för dig som är ute efter något klassiskt och lyxigt och som vill kunna använda dina smycken både till vardags och till fest. Tar du hjälp av en välrenommerad guldaffär i Stockholm kan du dessutom vara säker på att få hjälp att skapa precis den stil och det utseende du är ute efter. Nedan följer några bra tips och råd på hur du väljer rätt juvelerare och hur du ska tänka när du ska designa dina alldeles egna guldsmycken.

Hitta juvelerare med bäst guldsmycken i Stockholm

När du ska köpa guld i Stockholm och är ute efter att skapa ett smycke i det utseende du alltid drömt om gäller det att ta hjälp av någon som kan sin sak. Leta därför upp en butik med guldsmycken i Stockholm där personalen har god kunskap inom design, men också hur man på bästa sätt arbetar med de olika materialen. En professionell juvelerare kommer kunna hjälpa dig med form och utseende och dessutom säga ifrån om någon av dina idéer inte kommer leda till ett bra slutresultat.

För att hitta några bra alternativ på guldbutiker kan det vara bra att först kika runt online för att skapa dig en uppfattning om vilka tjänster de erbjuder och vilken design de främst arbetar med. När du sedan valt ut dina favoriter kan det vara bra att besöka dem en och en för att prata med juveleraren och ta reda på vem som kan hjälpa dig på bäst sätt.

Tips när du ska designa ett eget guldsmycke

Besök en professionell juvelerare och köp stans bäst designade guldsmycken eller designa själv i Stockholm för att få precis den ring, det halsband eller det armband du alltid drömt om! Det är dock inte alltid helt lätt att komma underfund med exakt vilken stil och vilka material du är ute efter. Den bild du har i huvudet kanske helt förändras när du kliver in hos juveleraren och ser alla de alternativ som finns tillgängliga. Försök därför komma med ett öppet sinne och diskutera tillsammans med juveleraren vilka former och stilar som kan passa bäst för de typ av guldsmycken du är ute efter. Något som dock kan vara bra att ha bestämt redan på förhand är vilket pris du tänkt dig. Annars är det lätt att sväva iväg och skapa något som är alldeles för dyrt för din plånbok. Berätta därför vilken budget du har så att du och juveleraren tillsammans kan ta fram de bästa alternativen utifrån detta!