GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer

Smycken i Stockholm

Exklusiva varumärken
Sedan 1955

Exklusiva Smycken i Stockholm

Sedan vårt grundande 1955 har vi, utöver våra egendesignade produkter, erbjudit ett stort utbud av utvalda varumärken. Hos oss finner du smycken från bland annat Georg Jensen, Ole Lynggaard, Bigli, Dulong, Ti Sento, Rivoir och Strömdahls. Läs mer nedan om våra varumärken.

Skriv upp dig på vår nyhetslista för att få exklusiva rabatter och erbjudanden som du kan använda i vår butik på Östermalm.

Tack så mycket!

Håll utkik i mailen för exklusiva erbjudanden och rabatter.

Hoppsan! Något gick snett med din ansökan...
Ole Lynggaard logotyp

Passion för fina smycken har varit nyckelordet i verkstaden för Ole Lynggaard Copenhagen sedan 60-talet. Ole Lynggaard är ett familjedrivet företag med design och produktion i Danmark.
Ole Lynggaard har funnits i vårt utbud under lång tid och du kan utforska säsongens nyheter i vår butik på Östermalm.

Georg Jensen logotyp

Georg Jensens varumärke står för kvalitetshantverk och tidlös estetisk design, med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Våra livsstilsprodukter spänner över allt från bordssilver och klockor till smycken och heminredning. Upplev
Georg Jensens klassiska skandinaviska design och högkvalitativa smycken i vår butik på Östermalm.

Bigli logga

Bigli är ett välkänt varumärke som vill skapa den renaste formen av skönhet med sina smycken. Genom att kombinera mjuka och enkla former har Bigli skapat eleganta smycken som representerar livets viktigaste och härligaste stunder.

Hans Rivoir logotyp

1954 grundade Hans Rivoir bolaget som ett smyckehandelsföretag i hjärtat av Pforzheim, Tysklands ”Golden City”. Rivoir drivs av exceptionell kreativitet, bevarandet av traditionellt hantverk och den samlade kompetensen hos Pforzheims bästa guldsmeder och stensättare.

Strömdahls Juveler logotyp

Anno 1904 började den välrenommerade juvelfattaren Hugo Strömdahl tillverka högklassiga juveler i sin ateljé på Hamngatan i Stockholm. Idag driver tredje generationen Strömdahl det anrika företaget Strömdahls Juveler vidare med passion för det gedigna hantverket och den klassiska känslan med det moderna snittet.

40% rabatt på hela sortimentet i butiken

Engelbert logotyp.

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Engelberts högkvalitativa smycken finner du i vår butik på Östermalm där vi hjälper dig hitta rätt.

Ti Sento logotyp

Ti Sento säljer handtillverkade smycken i över 70 länder och har sedan 2003 tillverkat lyxiga och trendiga smycken. För att ge sina silversmycken extra glans pläteras de med rodium, en vacker metall som inte lätt blir matt eller missfärgad. Nu kan du utforska deras senaste kollektion i vår butik på Östermalm.

Dulong logotyp

Sedan 2005 har Dulong Fine Jewelry skapat kollektioner med örhängen, armband, ringar, halsband och örhängen av de finaste materialen. Smycken med en spännande balans mellan det klassiska, råa och glamorösa i material som 18k guld, pärlor och diamanter. Dulongs nyheter finner du i vår butik på Östermalm.

Vi skapar ditt smycke

Sedan 1955 har vi på Hellströms Guld etablerat oss som en av Stockholms främsta guldsmedsbutiker och ateljéer. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi säkerhetsställa att du som kund får lämna butiken med smycket du alltid drömt om. Vill du boka rådgivning för design av egen ring? Ring oss genom att klicka på knappen nedan.