GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer

Vigselringar i stockholm

För Honom & Henne

Sedan 1955

Vigselringar hos Hellströms Guld

Vi vet hur svårt det kan vara att välja rätt ring för ett av livets viktigaste stunder. Därför bjuder vi alltid på storleksanpassning och kostnadsfritt byte av din ring så att du tryggt kan välja en vigselring som håller livet ut. Hos Hellströms erbjuder vi även kostnadsfri konsultation i vår butik på Östermalm.

Vi Bjuder På:

Ikon som illustrerar gravyr.Ikon som illustrerar storleksanpassning.Ikon som illustrerar byte av ring.

Inga Rätt Eller Fel

När du väljer vigselring finns inga rätt eller fel. Välj en ring som du tycker om och som passar din budget. Vi hjälper dig med alla frågor och funderingar du har. Vill du veta mer om vigselringar före ditt besök kan du läsa vår guide nedan. Annars är det bara att komma in så hjälper vi dig genom hela processen.

Skriv upp dig på vår nyhetslista för att få exklusiva rabatter och erbjudanden som du kan använda i vår butik på Östermalm.

Tack så mycket!

Håll utkik i mailen för exklusiva erbjudanden och rabatter.

Hoppsan! Något gick snett med din ansökan...

Morgongåvan

Morgongåvan är en mycket uppskattad tradition där mannen ger sin nyblivna hustru en gåva, oftast ett smycke, efter bröllopsnatten. I vår butik på Östermalm finns ett stort utbud av smycken och gåvor. Här hjälper vi dig hitta den perfekta morgongåvan som passar din smak och budget.

Hitta Hit

Guide Till Era Perfekta Ringar

Läs nedan

Modell

När ni köper vigselringar hos oss finns det många modeller att välja mellan. Här finns inga rätt eller fel. Gå på magkänslan. Vilka ringar vill ni ha och vilka modeller passar er budget?

På Hellströms Guld har vi både färdigtillverkade ringar från exklusiva varumärken, och en egen ateljé där vi ger er chansen att designa era helt unika vigselringar. Nedan kan ni läsa om de mest populära modellerna, och samla inspiration inför ert stora val.

Illustration av en solitärring.Illustration av en slät ring.Illustration av en alliansring.Illustration av en sidostensring.Illustration av en trestensring.Illustration av en haloring.

Solitärring

En klassisk förlovningsring med elegant design. En solitärring har i regel en diamant och är i sin karaktär omedelbart igenkännlig.

Slät Ring

Släta ringar är traditionella, enkla och klassiska ringar utan stenar.

Alliansring

En ring med fler än tre stenar kallas för alliansring. Ringen sägs vara en symbol för evig kärlek och är en populär modell för både vigsel och förlovning.

Sidostensring

En solitärring utsmyckad med två eller fler mindre sidostenar. Sidostensringen tar det vi gillar med den ikoniska solitärringen och gör en ny tolkning.

Trestensring

En vacker ring med tre diamanter. Som det låter är den enkel, stilren och en utmärkt förlovningsring.

Haloring

En exklusiv ring som består av en större diamant som omges av en cirkel med mindre diamanter. Bilder gör denna ring inte rättvisa. Upplev den på riktigt i vår butik.

Sten

Likt val av modell finns inga rätt eller fel vid val av sten. Här illustrerar vi de mest populära slipningarna. Har ni idéer eller en bild på en slipning ni skulle önska? Kom in och presentera detta så hjälper vi er genom hela processen.

Bild som illustrerar utseendet på en brilliantslipad diamant.Bild som illustrerar utseendet på en ovalslipad diamant.
Bild som illustrerar olika metaller.

Material

De vanligaste materialen vid tillverkning av ringar är rött guld (den särklass vanligaste guldfärgen), vitt guld, roséguld och platina. Dessa material är slittåliga och är därav de populäraste att använda vid tillverkning av smycken.

Vi Hjälper Er Hitta Rätt Vigselringar

Sedan 1955 har vi på Hellströms Guld etablerat oss som en av Stockholms främsta guldsmedsbutiker och ateljéer. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi säkerhetsställa att ni som kunder får lämna butiken med era perfekta vigselringar. Vill ni boka kostnadsfri rådgivning för köp av vigselringar, eller vill ni designa era egna? Ring oss genom att klicka på knappen nedan.