GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer

Vigselringar i stockholm

I alla möjliga stilar

Sedan 1955

Vigselringar i Stockholm

Hellströms Guld är en familjeägd guldsmed och juvelerare sedan 1955. Vi har ett stort utbud av vigselringar, samt en egen ateljé där vi reparerar och tillverkar unika smycken. Besök vår butik på Östermalm och ta hjälp av våra erfarna medarbetare för att hitta din vigselring!

Upptäck utbud

Kostnadsfri konsultation

Du kan alltid besöka vår butik för rådgivning gällande dina tankar och idéer. Vi har öppet både för inbokade möten eller drop-in när det passar dig.

Vi Bjuder På:

Ikon som illustrerar gravyr.Ikon som illustrerar storleksanpassning.Ikon som illustrerar byte av ring.
Kontakta oss

DIN EGNA DESIGN

Vill du designa din egna vigselring? Ta hjälp av oss för att skapa något unikt!

LÄS MER

Skriv upp dig på vår nyhetslista för att få exklusiva rabatter och erbjudanden som du kan använda i vår butik på Östermalm.

Tack så mycket!

Håll utkik i mailen för exklusiva erbjudanden och rabatter.

Hoppsan! Något gick snett med din ansökan...

Guide Till Era Perfekta Ringar

Läs nedan

Modell

När ni köper vigselringar hos oss finns det många modeller att välja mellan. Här finns inga rätt eller fel. Gå på magkänslan. Vilka ringar vill ni ha och vilka modeller passar er budget?

På Hellströms Guld har vi både färdigtillverkade ringar från exklusiva varumärken, och en egen ateljé där vi ger er chansen att designa era helt unika vigselringar. Nedan kan ni läsa om de mest populära modellerna, och samla inspiration inför ert stora val.

Illustration av en solitärring.Illustration av en slät ring.Illustration av en alliansring.Illustration av en sidostensring.Illustration av en trestensring.Illustration av en haloring.

Solitärring

En klassisk förlovningsring med elegant design. En solitärring har i regel en diamant och är i sin karaktär omedelbart igenkännlig.

Slät Ring

Släta ringar är traditionella, enkla och klassiska ringar utan stenar.

Alliansring

En ring med fler än tre stenar kallas för alliansring. Ringen sägs vara en symbol för evig kärlek och är en populär modell för både vigsel och förlovning.

Sidostensring

En solitärring utsmyckad med två eller fler mindre sidostenar. Sidostensringen tar det vi gillar med den ikoniska solitärringen och gör en ny tolkning.

Trestensring

En vacker ring med tre diamanter. Som det låter är den enkel, stilren och en utmärkt förlovningsring.

Haloring

En exklusiv ring som består av en större diamant som omges av en cirkel med mindre diamanter. Bilder gör denna ring inte rättvisa. Upplev den på riktigt i vår butik.

Modell

På Hellströms Guld har vi både färdigtillverkade ringar från exklusiva varumärken, och en egen ateljé där vi ger dig chansen att designa din helt unika förlovningsring. Nedan kan du läsa om de mest populära modellerna, och samla inspiration inför ditt stora val.

Illustration av en solitärring.Illustration av en slät ring.Illustration av en alliansring.Illustration av en sidostensring.Illustration av en trestensring.Illustration av en haloring.
Bild som illustrerar olika metaller.

Material

De vanligaste materialen vid tillverkning av ringar är rött guld (den särklass vanligaste guldfärgen), vitt guld, roséguld och platina. Dessa material är slittåliga och är därav de populäraste att använda vid tillverkning av smycken.

SLipningar

Vid val av vigselring finns det flera olika slipningar av diamanten. Den absolut vanligaste är den runda briljantslipningen.

Bild som illustrerar utseendet på en brilliantslipad diamant.Bild som illustrerar utseendet på en ovalslipad diamant.

Hellströms Guld

Egen verkstad

Få hjälp av våra egna erfarna
guldsmeder.

Stort sortiment

Ett bredd utbud av förlovning- och
vigselringar

BYTE AV RING

Så att du alltid kan känna dig
trygg med ditt val

Vad tycker våra kunder?

Charlotte

"Stockholms bästa guldsmed, en av få som fortfarande gör eget hantverk och unika smycken. Hittar alltid något för alla tillfällen och prisklasser. Kan varmt rekommendera!"

Elisabeth

"Jättetrevlig personal och väldigt bra sortiment på Ole Lynggaard, även lite äldre smycken vilka jag är mera förtjust i än nuvarande kollektioner."

Oskar

"Förstklassig service. Jag lämnade in ett par äldre manschettknappar för gravering av monogram samt putsning. De lever onekligen upp till deras goda renommé..."

Clara

"Mycket engagerad och professionell guldsmed. Vi designade våra vigselringar med Mats och det är vi väldigt glada över att vi gjorde. Tack"

Peter

"Bra service, trevlig personal och mycket bra produkter. Man känner sig alltid välkommen!"

4.7 av 5 på google

Hellströms galleri

Här kan ni se ett litet urval från vårt stora sortiment av smycken i butiken på Östermalm.

Galleri

Vi Hjälper Er Hitta Rätt Vigselringar

Sedan 1955 har vi på Hellströms Guld etablerat oss som en av Stockholms främsta guldsmedsbutiker och ateljéer. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi säkerhetsställa att ni som kunder får lämna butiken med era perfekta vigselringar. Vill ni boka kostnadsfri rådgivning för köp av vigselringar, eller vill ni designa era egna? Ring oss genom att klicka på knappen nedan.