Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

5 BRA ANLEDNINGAR TILL ATT DESIGNA DIN EGEN RING HOS EN JUVELERARE I STOCKHOLM

2020/01/27

Är du sugen på ett nytt halsband eller kanske ett par örhängen? Då finns det mängder av välrenommerade juvelerare att välja bland i Stockholm. Det svåra kan dock vara att hitta en smycke med ett utseende och pris som matchar dina önskemål. Kanske har ringen rätt design, men fel sten eller så hittar du ett perfekt halsband men till alldeles för högt pris.

För att du verkligen ska få ett smycke som möter alla dina förväntningar kan det vara en god idé att be en juvelerare designa det efter dina önskemål. Nedan följer 5 bra anledningar till att designa din egen ring hos en juvelerare i Stockholm, men självklart gäller de även om du vill designa ditt eget halsband eller ett par örhängen.

1.Du får ett smycke som är helt unikt

En av de främsta fördelarna med att designa din egen ring är såklart att ingen annan kommer ha en exakt likadan. Du får helt enkelt en ring unik i sitt slag, vilket gör att den kan kännas lite extra rolig och fin att bära.

2. Du får ett smycke som är helt anpassat efter dina önskemål

En annan stor fördel är att du inte behöver anpassa dig efter det utbud marknaden erbjuder, utan har du en vision om hur du vill att just din ring ska se ut är det bara att förmedla den till juveleraren. Tillsammans bestämmer ni vilket material, vilken design och vilken stil ringen ska ha – självklart utefter det pris som är aktuellt för dig.

3. Du har möjlighet att skapa en helt unik vigsel- eller förlovningsring

Välj inte någon av de ringar som redan finns hos juveleraren när ni ska förlova eller gifta er – designa era egna i stället! Vad kan kännas mer speciellt än att bära en ring i en design som du och din partner har tagit fram tillsammans? Att designa en egen vigselring blir dessutom en otroligt mysig och speciell del av bröllopsplaneringen.

4. Du har möjlighet att välja mellan olika material och former

Är det guld, silver, stål eller kanske platinum som faller dig bäst i smaken? När du väljer att designa din egen ring kan du välja och vraka bland alla de olika material som juveleraren erbjuder. Kanske vill du blanda flera i ett och samma smycke? Inga problem! Här är det bara fantasin som sätter gränser.

5. Det är en rolig sak att göra!

Sist men inte minst är hela processen med att designa en egen ring i Stockholm otroligt rolig. Är du inte juvelerare själv är det kanske bara vid ett tillfälle i livet du kommer att göra detta. Ta gott om tid på dig och gör noggrann research för att komma fram till vilken typ av ring du är ute efter innan du kontaktar en passande juvelerare. För att ta reda på var du kan göra ett bra köp och hitta bäst designade ringar i Stockholm kan det vara en bra idé att kika runt bland olika juvelerare online. Passa också på att spana lite extra i skyltfönstren nästa gång du är i stan för att få en känsla av vem som erbjuder den stil du är ute efter. Lycka till!