Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

VACKRA OCH UNIKA VIGSELRINGAR TILL BRÖLLOPET

2014/10/13

Vigselringar är en symbol för evig kärlek och omsorg. De kan vara gjorda av olika material som tex rött guld, vitt guld eller platina. Dessa ädelmetaller är starka och håller för det mesta. För att göra ringarna extra vackra och eleganta, kan olika stenar som tex diamanter, safirer, rubiner eller smaragder användas för att pryda ringen. Diamanter är kanske den mest använda stenen och som alla vet är diamanter kvinnans bästa vän….Speciella tillfällen som bröllop, årsdagar, förlovningar osv, kräver en vacker ring eller ett annat fint smycke.

Hellströms Guld är en guldaffär Drottninggatan /Nybrogatan i Stockholm. De är välkända i sin bransch och har många års erfarenhet.Deras expertis uppfyller alla kundens krav och önskemål, deras främsta mål är att erbjuda sina kunder de finaste hantverk i tidlös design, ett vackert smycke kan förgylla vilken dag som helst. De erbjuder utmärkt kvalitet på sina smycken, guldsmederna på Hellströms Guld arbetar med avancerad teknik och juvelfattning. Hellströms Guld arbetar ständigt för att tillgodose kundens behov, idéer och personlighet.

I butiken hittar du ett stort utbud av smycken som tillverkas för hand, speciellt bara för dig. De erbjuder alla typer av juveler, glittrande diamanter, skimrande pärlor av den bästa kvalitet och fina ädelmetaller används för att ge dig ett smycke som kommer att blända omgivningen. I deras ateljé tillverkas smycken och du kan designa ditt alldeles egna smycke, skräddarsytt bara för dig. Varför inte göra egen designade alliansringar eller vigselringar eller ge bort specialdesignade smycken som en gåva till dina nära och kära? Ett smycke är alltid en uppskattad present.

Designen på smyckena som Hellströms Guld erbjuder är unika och varierar i utförande och material. De erbjuder alliansringar, kedjor, berlocker och mycket mer. De erbjuder dig smycken i tidlös design. Om du letar efter en guldaffär Nybrogatan med stort utbud ska du definitivt besöka Hellströms Guld.

“I författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Hellströms Guld”