Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

TIPS FÖR DIG SOM SKA KÖPA VIGSELRING – OCH ANDRA RÅD INFÖR BRÖLLOPET

2017/04/28

Sommarmånaderna närmar sig med snabba steg, och så även den stora bröllopsperioden. Vår och sommar är sedan långt tillbaka en populär tid för vigslar, och just nu är det många som sitter och planerar sitt livs stora evenemang.

Lika många känner sig nog också ganska stressade, för visst är det ganska mycket att tänka på. Fast, i slutändan är det ändå väldigt härligt att få chansen att utforma just det där magiska ögonblicket då den du älskar mest i världen blir din på riktigt. Ögonblicket då ingenting får gå fel.

Framförallt ringarna är ett känsligt kapitel. På grund av deras symboliska värde så är det viktigt att de till exempel inte har fel storlek eller tappas bort under bröllopsdagen. När det blivit dags för att köpa vigselring är det med andra ord viktigt att se till att ni verkligen får med er de perfekta ringarna, skräddarsydda efter era önskemål. För den som vill är det också möjligt att designa egen ring i Stockholm.

Annat som är bra att tänka på inför bröllopet är bland annat följande:

Gästerna

Vill ni ha ett litet och enkelt eller stort och maffigt bröllop? Känn efter ordentligt. Det är viktigt att ni anpassar dagen efter vad ni vill snarare än vad andra tycker och tänker. Antalet gäster är naturligtvis också en budgetfråga. Har ni en liten budget så är det bättra att bjuda färre gäster och prioritera att de allra närmaste får vara med och dela eran dag på bästa sätt.

Maten

Bröllop är stora härliga festligheter som pågår under lång tid. Maten är ett viktigt inslag för att alla gäster ska orka, och för att det ska bli sådär magiskt som ni har hoppats. Tänk igenom menyn ordentligt och var noggrann med att fråga om eventuella allergier eller liknande, så att det finns mat till alla.

Musiken

Bröllop är en dag av känslor och kärlek men också av ren och skär glädje. Ni ska firas, och det bästa sätter at fira någon är med musik och dans. Se till att ha få bra hjälp med musikunderhållningen, och boka antingen band eller dj. Med hjälp av dina gästers önskemål om låtar kan du också göra speciella låtlistor för kvällens dansgolv.

Det är mycket som ska förberedas innan bröllopet, men om ni köper vigselringar i Stockholm butik som Hellströms Guld så behöver ni åtminstone inte oroa er för att något ska gå snett med ringarna. De har lösningarna för just era önskemål. Läs mer på deras webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”