Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

EXKLUSIVA ALLIANSRINGAR I STOCKHOLM

2015/05/09

Att välja rätt vigselring kan vara mycket svårt, men det är ett viktigt val. Vigselringen är trots allt ett smycke som du alltid kommer ha på dig. Därför är det viktigt att du väljer med omsorg så att du hittar en ring som du trivs med och verkligen tycker om. Ringen är något som kommer att vara en del av dig och en symbol för kärlek men också något som speglar din stil och personlighet. Att välja en ring efter bara mode är sällan lyckat. Se istället till att välja en ring som du har glädje av och uppskattar hela livet.

Tiden då alla vigselringar var släta ringar av guld är förbi. Idag kan man utforma sina ringar i stort sett hur man vill. Det är inte ovanligt att man väljer ringar med ädelstenar i för att verkligen göra dem vackra och personliga. En typ av ringar som har blivit allt vanligare är så kallade alliansringar. Alliansringar är ringar i vitt eller rött guld med flera små diamanter som antingen sitter på framsidan av ringen eller runtom. En anledning till deras popularitet kanske är att de är så mångsidiga och passar de flesta stilar och personligheter. Idag är det alltså inte ovanligt att se folk med alliansringar i Stockholm.

Om man letar efter en butik som säljer exklusiva alliansringar i Stockholm kan man vända sig till Hellströms Guld som är en av de ledande guldsmedsbutikerna i stan. De verkar ha ett brett utbud av ringar att erbjuda för dem som går i giftastankar, både traditionella, släta guldringar och alliansringar med några stenar eller stenar hela vägen runtom. Deras breda utbud av exklusiva alliansringar i Stockholm passar inte bara för vigslar och bröllop utan är fina presenter att ge någon man tycker om även vid andra tillfällen.

Något som är speciellt med Hellströms Guld är att de har en egen ateljé där de kan skapa helt unika ringar som är skräddarsydda helt efter kundens önskemål. Det gäller inte bara ringar utan även andra smycken som halsband, armband, örhängen med mera. Så om du letar efter en bra butik för inspiration eller köp av smycken eller alliansringar i Stockholm kan det vara värt att besöka Hellströms Guld.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”