Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

ÖRHÄNGEN I GULD ÄR EN KVINNAS BÄSTA VÄN

2014/11/21

När det är fest får man möjlighet att träffa släkt och vänner och ha trevligt tillsammans. En fest kan också innebära ett tillfälle att få göra sig lite extra fin och använda sina fina smycken och kläder. Många har smycken i guld som de bara använder vid speciella tillfällen som fester och högtider. De blir som trogna vänner som alltid är med vid dessa särskilda tillfällen.

För många kvinnor är accessoarer det viktigaste för deras utseende. Smycken kan hjälpa dem att utstråla självkänsla och om de matchas med rätt klädsel eller ögonfärg så ger det ett svårslaget intryck. Val av smycken kan handla om allt från diamantprydda halsband till enkla örhängen i guld. När det gäller örhängen finns det massor av olika varianter på marknaden. På Hellströms Guld i Stockholm kan man hitta allt från klassiska ringar till långa moderna örhängen.

Hellströms Guld är kända för sina vackra smycken i guld och i deras butik kan man hitta alla sorters ädelstenar och smycken av olika märken och fabrikat. Man kan gå länge och titta på alla smycken så ta god tid på dig om du tänker besöka butiken.

Hellströms Guld har tillverkat smycken i snart 60 år. I sin ateljé tillverkar de örhängen i guld enligt kundens egna önskemål. Smaken är ju så olika. En del vill ha guldörhängen med en liten infälld diamant i medan andra vill ha långa örhängen med pärlor och andra utsmyckningar. Vad man än vill ha så kan man få hjälp hos Hellströms Guld. Deras breda sortiment erbjuder många olika inspirerande modeller som går att matcha med halsband eller andra smycken. Och hittar man inte något man faller för bland de befintliga smyckena får man leta fram designern i sig själv och utforma egna örhängen som Hellströms Guld sedan tillverkar i sin egen ateljé.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Hellströms Gulds åsikter.”

Tags: örhängen i guld, smycken i guld