Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

EN KVINNAS KÄRASTE ÄGODEL

2014/12/08

Smycken konstrueras och formas för att passa olika delar av kroppen. Armband, halskedjor, hängen, örhängen, ringar, berlocker etc. som matchas tillsammans med kläder. Smycken har alltid varit en viktig accessoar bland kvinnor världen över.

Varje kvinna, ung som gammal, fascineras av smycken och dess utformning.

Alla har olika smaker i klädsel och styling och det gäller såklart även smaken på smycken. Att hitta en gåva som tex örhängen i guld som passar alla smaker är mycket svårt. Ibland är det enklare att handla ihop eller ge bort ett presentkort från en smyckesbutik så mottagaren själv kan välja den perfekta presenten. Örhängen i guld är aldrig fel och kan gå från generation till generation.

Idag finns det ett enormt stort smyckesutbud i butikerna, allt från billigare bijouterier till dyrbara smycken med ädelstenar. Om du är ute efter exklusiva och hållbara smycken ska du satsa på äkta smycken i silver, guld eller platina.

Hellströms Guld är en butik i Stockholm som har ett stort och brett utbud av smycken i guld. Butiken har funnits sedan 50-talet och har en egen ateljé för smyckestillverkning.

Minnen kan integrera mycket starka känslor. Redan vid tidig ålder, tar våra sinnen vid och senare i livet kan dessa förtrollas av synintryck, ljud, beröring, smaker och dofter. Särskilda tillfällen tenderar att hålla de djupaste minnen, som till exempel födelsedagar, jul, examensdag, förlovning och naturligtvis äktenskapet.

Smycken är mycket populära som dopgåvor. Oavsett vad som ska firas är smycken alltid en uppskattad gåva, framförallt hos kvinnor.

Bröllopsdagen är mycket speciell och markerar en minnesvärd dag i livet för båda parter. Ens egna minnen som en gång var exklusiva för bara dig delas nu med en annan person där två blir ett.

Era vigselringar är en symbol för de löften och eviga kärlek ni lovat varandra. Guldsmycken är alltid en fin och uppskattad gåva till den man håller kär. Varför inte då belysa sådana stunder och tillfällen med smycken i guld.

Årligt jubileum som bröllopsdag kan vara ett sådant tillfälle där ett guldsmycke är perfekt för att visa sin kärlek och uppskattning till den man håller kär. Hellströms Guld hjälper att göra beslutet lättare och har smycken för alla smaker.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Hellströms Gulds åsikter.”