Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

GULDSMYCKEN – DEN PERFEKTA PRESENTEN

2014/09/10

Skrivet av Carolina Björkman September 10, 2014

Även om guldpriserna har ökat, är guldsmycken fortfarande den perfekta presenten att ge bort och passar alla tillfällen.

Guldsmycken har genom tiderna uppskattats, framförallt bland kvinnor, det är en kombination av skönhet och tidlöshet. Metallen håller för evigt och går aldrig ur mode.

En växande trend är egendesignade smycken. Det kan handla om att från scratch designa och skapa ett smycke eller göra ändringar på ett redan befintligt smycke. Att sätta sin egna personliga prägel på ett smycke blir mer och mer populärt.

När du väljer en gåva är det många faktorer att ta hänsyn till; personen som ska bära smycket, vilken stil ska smycket ha, klassiskt eller mer modernt? Pris är såklart också viktigt. Guldsmycken är klassiska och är en present som är uppskattad av dom flesta.

Oavsett om det är din mamma, lillasyster som tar studenten eller din partner som du vill ge en gåva till, är guldsmycken en uppskattad present för gammal som ung.

Hellströms Guld är en guldaffär i Stockholm och har troget tjänat sina kunder i över 55 år. De har sin egen studio där de tillverkar exklusiva smycken. I butik säljer de sina specialdesignade smycken, små presenter, förlovningsringar. Det finns även smycken från välkända designers som bla Georg Jensen och Engelbert. De reparerar även kedjor och ändrar storlek på ringar i sin ateljé.

“Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Hellströms Guld.”