Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM

Bigli

Eleganta smycken från belgien

Sedan 1997

BIGLI Historia

BIGLI grundades 1997 och fick snabbt en speciell plats på marknaden genom att skaka om det traditionella smyckeshantverket och samtidigt följa dess konventioner. Idag är namnet BIGLI synonymt med färgglada, eleganta och moderna smycken som är lätta att bära varje dag.

Unikt hantverk

BIGLI's smycken tillverkas av erfarna och noggranna hantverkare. De vet allt om BIGLI's unika design, som kombinerar olika ädelstenar, och de överför sina färdigheter från generation till generation.

Vackra färger

Genom BIGLI's egna process med olika lager av ädelstenar blir nyanser ännu mer förädlade och gör att färgvariationerna i deras smycken blir oändliga och verkligen unika.

Kollektion - mini sweety

BIGLI's signaturkollektion kastar nytt ljus över den traditionella cabochon-slipningen med dess fantastiska nyanser och färgintensiteter.

Kollektion - mini waves

En förförisk, kuperad form som förhöjer reflektionen av ljuset. Dessa eleganta och tidlösa smycken liknar ett fyrverkeri av diamanter.

Inspiration

Varje smycke från BIGLI utmärker sig enastående på egen hand, men tillsammans kan de också lyfta varandra i vacker symfoni.

Bigli på hellströms guld i stockholm

Besök vår butik på Östermalm och upptäck vårt breda sortiment av smycken från BIGLI och mycket mer.

Butiken

Vi skapar ditt smycke

Sedan 1955 har vi på Hellströms Guld etablerat oss som en av Stockholms främsta guldsmedsbutiker och ateljéer. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi säkerhetsställa att du som kund får lämna butiken med smycket du alltid drömt om. Vill du boka rådgivning för design av egen ring? Ring oss genom att klicka på knappen nedan.