Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU LETAR FÖRLOVNINGSRING I STOCKHOLM

2016/12/28

Bröllop är tätt förknippat med de grönskande vår- och sommarmånaderna. Inte så underligt egentligen. Vid denna tid på året är det större chans att vädret visar sig från sin bästa sida, vilket gör det lättare att arrangera lyckade fester. Dessutom är de svenska sommarkvällarna något av de mest romantiska som finns.

Vad gäller förlovning så är det däremot inte särskilt mycket som står och faller med väderlek. I samband med en förlovning behöver man inte alltid heller ta hänsyn till andras upplevelse, utan tvärtom är det en intim kärleksyttring mellan två personer. Oavsett om själva förlovningen tar plats på en restaurang mitt i kallaste januari, eller hemma i vardagsrummet framför en värmande brasa så är det lätt för de inblandade att komma i rätt stämning.

Mer viktigt kan det då vara att tänka lite extra på de mindre detaljerna. Lägga extra tid på val av ringar förlovning, till exempel. Så att smyckena på alla sätt symboliserar kärleken mellan er. När det gäller inköp av förlovningsringar i Stockholm eller andra städer är det bra att då till exempel tänka på följande:

Personlig eller klassisk?

Numera finns det ett stort utbud av förlovningsringar att välja mellan. Alltifrån tidlösa, klassiska varianter i guld till mer personliga och vågade. Ja, till och med egendesignade varianter är ett populärt alternativ. I slutändan handlar allt om tycke och smak. Utgå från din egen personlighet och de egenskaper du önskar av ett smycke av det här slaget. Förmodligen ska du bära ringen under lång tid och då är det naturligtvis viktigt att du inte tröttnar på den.

Matcha vigselringen?

Förr var det vanligt att förlovnings- och vigselringar hade liknande design, men så behöver det inte alls vara. Tvärtom finns det många olika möjligheter att kombinera förlovningsring vigselring, både när det kommer till material och utseende. Om du själv är osäker på vad som passar bra ihop kan du tala med din guldsmed.

Inför en förlovning är det bra att noggrant ha undersökt utbudet av ringar för att vara säker på att man i slutändan hittar en lösning som passar bra. Du som vill få en bra överblick över rådande trender och olika designer kan besöka Hellströms Guld. De erbjuder både tidlösa och egendesignade ringar för dina behov. Mer information hittar du på deras webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: förlovningsring vigselring, förlovningsringar i Stockholm, ringar förlovning