Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

TA FRAM EGENDESIGNADE SMYCKEN HOS DIN GULDSMED I STOCKHOLM

2016/11/28

December är en tid av högtider, och tillfällen som adventsfirande, julbord, julafton och nyårsafton uppmuntrar många att klä upp sig lite extra. Men, det finns olika sätt att sticka ut och kläder är bara en del av helheten. Du som vill hitta fram till den där riktigt unika, personliga stilen kan också investera i nya guldsmycken som fulländar ditt uttryck.

Genom att kontakta en juvelerare som tillverkar smycken har du möjlighet att ta fram egendesignade och skräddarsydda lösningar för just dina behov. På så sätt kan du vara säker på att du får ringar, halsband eller örhängen som inte bara kommer att ligga undanstoppade i smyckesskrinet. Men vad ska man då tänka på när man vill designa egna smycken? Du som söker inspiration kan läsa mer om rådande trender här nedanför:

Storlek

Den senaste tiden har smyckesmodet pekat mot ett mer oblygt användande där smyckena verkligen får ta plats och synas. Överdimensionerade uttryck är med andra ord genomgående hett, oavsett smyckesgenre. Du som inte trivs med stora smycken utan identifierar dig med enklare lösningar kan naturligtvis också välja att luta dig tillbaka mot det mer avskalade. Klassisk design är tidlös och har alltid sin självklara plats i trendkatalogen.

Kombinationer

Inte nog med att smyckena nu är större. Rådande trender uppmuntrar också till fantasifulla kombinationer mellan olika material och ädelstenar. Även färger och färgblandningar är välkomna inslag och fortfarande är det så att grå metaller som platina, silver och vitt guld gärna kan mixas med klassiskt guld för bästa effekt.

Etik

Miljöaspekten är aktuell även inom smyckesgenren, och då handlar det mycket om metallernas och ädelstenarnas ursprung. Du som vill säkerställa att dina smycken är framtagna på etiska sätt kan alltid fråga din guldsmed om metallerna, återvinningsprocessen och ta reda på hur de olika stenarna tas fram. Även inom smyckestillverkning finns det naturligtvis ekologiska material att välja bland.

Investera ett personligt och egendesignat smycke och gör succé under vinterns festligheter. Kontakta Hellströms Guld, de är en erfaren guldsmed i Stockholm som tillverkat och haft försäljning av smycken sedan 1955. Välkommen till deras butik – redan idag!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: guldsmed, guldsmed i Stockholm, guldsmycken