Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

VÄLJ GULDSMED MED OMSORG

2014/11/10

När man ska gå på fest vill man självklart göra sig fin. För män kan det handla om en välsittande, snygg kostym eller smoking med en passande slips eller fluga och kanske en stilig klocka. För kvinnor är möjligheterna större. Klänningar finns i alla olika former, färger och material och det sluter inte där. Med halsband, armband, ringar och örhängen kan man förhöja sitt utseende. Smycken innebär en hel värld av möjligheter och bland favoriterna finns oftast guldsmycken av olika slag.

Självklart är utseendet av smycket man tänker köpa det allra viktigaste men man ska också vara noga med att välja en guldsmed som är duktig och som kan sitt hantverk. Oavsett hur tålig en produkt är så kommer den med tiden att påverkas av yttre omständigheter och så småningom kanske behöva repareras. Detta kan kosta en hel del och därför bör man försäkra sig om att man köper smycken av rätt guldsmed. Guldsmedsbutiker med egen tillverkning av smycken är oftast mer pålitliga än butiker som bara säljer smycken.

Hellströms Guld i Stockholm är en guldsmedsbutik med egen ateljé. De har tillverkat smycken sedan 1955 och har en gedigen erfarenhet av både försäljning och tillverkning. Om man tänker köpa guldsmycken ska man alltid se till att den som tillverkar dem använder rent guld. Att tillverka guldsmycken är inte ett lätt jobb heller så guldsmeden måste vara duktig på sitt hantverk och ta hänsyn till kundens önskemål. Guldsmederna hos Hellströms Guld lyssnar alltid till kundernas önskemål i detalj och tillverkar smyckena precis som de vill ha dem.

Om man vill ha ett smycke med en ädelsten i så måste man tänka på att de ska sitta ordentligt. Om arbetet inte har utförts korrekt så kan stenarna lossna efter ett tag och eftersom det är en dyr investering att köpa riktiga smycken så ska man se till att man köper dem av en betrodd guldsmed med egen tillverkning av smycken.

“Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: egen tillverkning av smycken, guldsmycken