Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

UNNA DIG ETT SMYCKE SOM VISAR ATT DU ÄR UNIK

2015/08/20

Vackra smycken är något som står högt på önskelistan för många. Men vad är det som gör smycken så attraktiva och eftertraktade. Kanske är det för att smycken ofta blir något mycket personligt och som avslöjar eller visar något om personligheten hos den som bär smycket. Det är den perfekta gåvan, till någon man tycker om eller kanske till sig själv. Att få ett smycke i present är såklart något mycket speciellt men varför gå runt och vänta när man kan köpa ett smycke till sig själv. Att ge sig själv en present kan vara precis lika värdefullt, och vem vet bättre vad som passar dig och din personlighet än du?

Om det är något som kan sätta stopp för drömmen om vackra smycken så är det prislappen. Hos många juvelerare i Stockholm finns smycken som kostar en förmögenhet. Men ett vackert smycke skulle inte vara detsamma om det inte var värdefullt, så att välja billiga kopior är inte ett alternativ som håller i längden. Däremot kan det vara bra att tänka igenom några saker innan man lägger ner en stor summa pengar på ett vackert smycke.

  • Köp något unikt: Att äga ett smycke som är så unikt att det inte finns någon annan som har ett likadant är mycket speciellt och gör smycket värdefullt och värt att köpa.

  • Köp ett smycke som du kommer att använda:Smycken kan vara vackra och fånga vårt intresse, men det bästa är att köpa ett smycke som passar alla tillfällen och som man kan använda ofta eftersom det alltid blir ett bra köp.

  • Köp ett smycke med tidlös design:Om man är osäker på vilken stil man ska välja är det alltid ett säkert kort att satsa på ett smycke som kommer att vara vackert oavsett modets svängningar. Eftersom guld är en värdefull och hållbar ädelmetall kommer smycket kunna gå i arv och glädja flera generationer.

  • Köp ett smycke som designats enligt dina önskemål: Det kan vara svårt att hitta det perfekta smycket och istället för att leta kan man välja att gå till en juvelerare som tillverkar egna smycken. Ett smycke efter egen design eller egna önskemål blir alltid unikt, speciellt och värdefullt.

Oavsett vilken typ av smycke man letar efter, tidlöst, personligt eller helt unikt, kan man hitta det hos Hellströms Guld, en juvelerare som säljer guldsmycken på Östermalm. Eftersom de har en egen ateljé där de kan tillverka smycken är de en av de juvelerare i Stockholm som kan erbjuda bäst service. Butiken har funnits sedan 1955 och blev dessutom utsedd till årets guldsmed 2008. Så för den som letar efter guldsmycken på Östermalm är Hellströms Guld en butik att lita på.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”