Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

TIPS NÄR DU SKA VÄLJA SMYCKEN FÖR DIN BRÖLLOPSDAG

2016/05/31

Den dag du gifter dig är utan tvekan en av de viktigaste dagarna i ditt liv. Det är den dag då du och din älskade ger löften att tillbringa resten av era liv tillsammans, i närvaro av vänner och familj. På en sådan dag, vill alla visa sig från sin absolut bästa sida. Detta är mer än så viktigt för bruden och brudgummen. Många blickar kommer vila på brudparet och bruden är dock utan tvekan i centrum på festen.

För de som är ”bride-to-be”, behövs inte så mycket för att framhäva de bästa egenskaper på bröllopsdagen. Den genuina glädjen från brudparet är mer än tillräckligt som utsmyckning. När du väljer din brudklänning, skor och accessoarer, se till att välja med omsorg och välj en klänning som du känner dig bekväm i och skor som du kan bära hela dagen.

Nedan följer några tips som kan hjälpa dig att enkelt välja rätt inför den stora dagen:

Smycken

Välj ut smycken efter du bestämt hur din klänning ska se ut och hur du vill ha håret uppsatt. Det kan vara mycket enklare att matcha smycken med en klänning än att försöka hitta den perfekta klänningen som ska gå ihop med redan köpta smycken.

Matcha smycken med klänningar

Traditionella brudklänningar är vanligtvis vita. Silver, vitt eller rött guld passar perfekt då dessa toner matchar alla vita nyanser. En annan sak att komma ihåg är snittet och passformen på klänningen. Det finns en mängd olika klänningar, modeller och material. Om klänningen är enkel kan du med fördel välja ett mer utmärkande smycke, men är klänningen däremot utsmyckad bör man välja något diskretare smycken.

Matcha smycken med uppsättning

De flesta mindre örhängen passar oavsett uppsättning, precis som när man väljer halsband bör man tänka på vad man vill ska vara i fokus. Stora örhängen tar gärna fokus från uppsättningen och klänningen.

Håll budget

Din bröllopsdag är en milstolpe i ditt liv, kan du välja klokt och planera väl så att du kan passa smycken och andra tillbehör till din budget. Med research, kan du lätt hitta de smycken du letar efter i ett mer sparsamt alternativ. Om du letar smycken i Stockholm har du ett stort urval av butiker som säljer smycken i alla prisklasser.

Var dig själv

I slutändan, det som betyder mest är hur bekväm och avslappnad du är på din bröllopsdag. Om du har svårt att hitta smycken i butik kan du välja att designa ditt egna smycke, på så vis kan du vara säker på att få ett smycke som du kommer trivas i.

Hellströms Guld är en juvelerare i Stockholm med ett brett utbud av bröllops- och vardagliga smycken är Hellströms Guld. De kan även hjälpa dig att designa ditt alldeles egna smycke. Mer information kan hittas på deras hemsida.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”