Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

TIPS FÖR ATT KÖPA KVALITATIVA SMYCKEN I STOCKHOLM

2018/07/27

Med det stora utbudet av butiker I Stockholm kan det ibland vara svårt att hitta det man är ute efter. Nedan följer därför några tips för när du ska köpa kvalitativa smycken i Stockholm.

1. Läs på om olika smyckesaffärer i Stockholm online

Börja med att ta reda på vilka butiker som finns tillgängliga. Detta gör du enklast online där du snabbt och smidigt kan bläddra bland rekommendationer och omdömen från andra kunder. Har butiken även en webbshop eller inspirationssida kan du skapa dig en överblick över deras utbud och se om det är något som passar dig.

2. Skriv ner en lista på passande smyckesaffärer i Stockholm

För att göra det enklare kan du skriva ner en lista med ett urval av de butiker med smycken i Stockholm som intresserar dig och därmed inte riskera att glömma bort någon. På så sätt kan du också beta av en efter en när det senare är dags att ta sig till de olika platserna.

3. Välj ut och besök passande smyckesaffärer i Stockholm

Sätt av en dag där du helt och hållet kan gå all in i den underbara världen av smycken. Ta med dig en vän eller en familjemedlem och ta er tillsammans till de butiker som du har skrivit upp på din lista. Har du gjort din research kommer det att vara betydligt lättare att hitta rätt, men hjälper också till att undvika att ni besöker smyckesaffärer i Stockholm som inte alls faller dig i smaken.

4. Upptäck deras breda utbud av smycken i guld, silver och med diamanter

Nu är det dags att gå loss bland alla vackra smycken i guld, silver och andra material. Är du ute efter något enkelt och diskret, eller tvärtom, något riktigt glittrande och iögonfallande fullt av smaragder eller diamanter? Oavsett kommer personalen kunna hjälpa dig att hitta rätt och prova ut de smycken som passar dig. Kanske är det här dagen när du och din partner är ute för att prova vigselringar. Då kommer det garanterat bli en dag att minnas.

5. Ta reda på deras senaste rabatter och erbjudanden på smycken i Stockholm

För att inte råka gå miste om ett riktigt fynd – fråga personalen om de har några fina rabatter eller erbjudanden för tillfället. Har du tur har de ett specialerbjudande just på de smyckena du tittar på. Då kommer du helt klart vara glad att du frågade.

6. Ta reda på information gällande garantier och återbetalningar på deras smycken

Något du heller inte får glömma innan du slår till på en vacker ring, ett gnistrande armband eller andra fina och bra smycken i Stockholm är att kontrollera vad som gäller angående garantier och återbetalning. Är du inte helt säker på ett smycke, utan vill gärna gå hem och fundera och testa är det viktigt att du vet när du senast måste lämna tillbaka det. Detsamma gäller om ditt smycke skulle gå sönder eller om kvaliteten inte håller vad den lovar – vad gäller då?

7. Köp smycken som matchar ditt tycke och smak allra bäst

När du tittat, provat och tagit reda på vilka villkor som gäller är det bara det roligaste kvar – att slå till på ditt nya favoritsmycke! Välj det som du gillar allra bäst och som passar bra ihop med ditt tycke och smak. Det är trots allt du som ska bära och älska det i många år framöver.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: smycken i guld, Smycken Stockholm, Smyckesaffärer i Stockholm