Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

SILVER ELLER GULD – EN GUIDE FÖR ATT HITTA RÄTT SMYCKEN HOS EN GULDSMED

2018/05/31

Smycken är en detalj som kan bära upp en hel outfit. Med örhängen, armband, halsband och ringar kan du visa vem du är och framhäva vilken stil du vill. Hos en guldsmed erbjuds det alternativ i en mängd material, stilar och prisklasser, så ibland kan det kännas som en djungel att hitta just det där smycket du är ute efter. Till att börja med kommer det bli lättare att hitta rätt om du bestämmer dig för vilka tillfällen du tänkt använda ditt smycke. Ska det vara ett vardagshalsband som gärna får hänga kring din hals mest hela tiden, eller är du ute efter en exklusiv alliansring som genast kommer fånga allas blickar? Självklart handlar det om smak och stil när det kommer till smycken. Ett vardagshalsband är litet och nätt för någon, medan det gärna får vara fullt med gnistrande stenar för någon annan. Genom att förmedla dessa önskemål till juveleraren kommer ni tillsammans kunna plocka fram alternativ just för dig.

Hos en guldsmed kan du hitta smycken som passar din hudton

Nästa steg handlar om att bestämma sig för vilket material du är ute efter. Kanske har du någon gång känt att du passar bättre i guld än i silver? Detta kan faktiskt stämma. Olika metaller passar nämligen mer eller mindre bra tillsammans med olika hudtoner. Har du en varm hudton med gul eller guldig underton i huden och vener som drar åt det gröna hållet brukar man säga att guld passar dig bättre. Har du däremot en rosa eller röd underton i huden med blå vener sägs det att silver passar bättre. Ett par guld örhängen passar enligt denna teori alltså bättre på en person med varm hudton medan ett par i silver passar bättre på en person med kall hudton. Självklart behöver du inte gå efter denna ”regel” utan välj det material som du gillar bäst. Har du dock svårt att välja och tycker att det är kul att experimentera med just färger och toner kan det vara en bra linje att gå efter.

Smycken i Stockholm 80

Genom att vara tydlig med vad du är ute efter och berätta om dina önskemål och krav kommer din guldsmed kunna plocka fram alternativ som passar dig. Hellströms Guld är en återförsäljare av smycken i Stockholm. Där får du tips och råd av kunnig personal som har som fokus att uppfyller just dina förväntningar. Besök deras ateljé för provningar av vigselringar eller andra smycken i Stockholm. Där tillverkar och säljer de vackra, unika smycken för alla tillfällen.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”