Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

POPULÄRA GULDSMYCKEN

2015/04/24

Smycken i guld är något som passar alla, kvinnor, män och även barn. Guld har varit en statussymbol i många kulturer genom tiderna och varit ett tecken på makt och rikedom, kanske mycket tack vare att det är ett hållbart och och inte minst vackert material. Dessa egenskaper gör att guldet ofta används som symbol för kärlek och används i för lovnings- och vigselringar. Men guld används till så mycket mer än så.

Guld är ett material som kan användas till alla typer av smycken från små hängen eller enkla ringar till stora halskedjor och utsmyckade örhängen. Guld verkar aldrig gå ur modet utan håller sig lika trendigt som vackert trots tidens gång och svängningar i modet.

Guldörhängen är populärt bland både barn och vuxna, och framförallt hos kvinnor. Beroende på stil kan man välja olika modeller. En modell som länge varit modern är örhängen i form av ringar i guld. De kan vara släta, flätade, små eller stora. Vill man ha något som passar till det mesta ska man satsa på små guldörhängen. En ädelsten ger örhänget en exklusiv look och kan vara en vacker accessoar och pricken över i för din utstyrsel.

Guldsmycken kan man köpa både på nätet och i olika butiker, men det allra bästa är att vända sig till en riktig guldsmed när man ska köpa ett guldsmycke. Eftersom guld är ett värdefullt material som måste hanteras på rätt sätt för att bli till vackra smycken ska man vända sig till erfarna guldbutiker Stockholm. En av dessa guldsmedsbutiker är Hellströms Guld som har funnits sedan 1955. De har även en egen studio där de tillverkar smycken efter sina kunders egna önskemål och idéer. De har allt från guldörhängen, halsband, armband och ringar i olika utföranden som man kan sätta sin personliga prägel på i deras egen studio.

Ett brett utbud av smycken är ett måste för en guldbutik som vill leva upp till de kraven som många har idag. De flesta vill kunna välja bland många olika alternativ i alla sammanhang, när det gäller allt från kläder, skor och väskor till resor, mat och boende. Därför är det inte konstigt att detsamma gäller smycken. Av alla guldbutiker Stockholm är Helströms Guld en butik som verkar ha tagit fasta på detta eftersom de erbjuder ett brett utbud av smycken i guld och silver som kombineras med pärlor och ädelstenar. Räcker inte utbudet till finns alltid möjligheten att beställa helt unika smycken i deras egen studio.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”