Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

ÖRHÄNGEN I GULD FÖR VARDAG OCH FEST

2015/10/15

Ett par eleganta örhängen har förmågan att dra uppmärksamheten till bärarens ansikte. De kan vara en enkel ”finishing touch” och komplettera en outfit. Därför är örhängen en mycket uppskattad och använd accessoar av många. Det finns olika typer av örhängen för olika tillfällen, de som är vardagligt uppiffande och de som är glittrande och eleganta för festligare tillfällen. Många väljer att skilja dessa kategorier åt, och de olika typerna av örhängen delas då vanligen in på följande sätt:

De lite vardagligare örhängena:

1. Pärlor eller ”pluppar” – Pärlor, som i vardagligt tal ofta kallas ”pluppar” är den perfekta vardagsaccessoaren och passar i princip alla klädkombinationer. De fungerar dessutom väldigt bra för de som har flera hål i öronen.

2. ”Huggie” – Dessa örhängen har fått sitt namn eftersom de ”kramar” örsnibben. De ser ut som små, enkla ringar och passar till exempel en arbetsdag på kontoret.

För festligare tillfällen:

1. Hängande – Dinglande guldörhängen finns att hitta i olika typer av design. Längden kan variera från bara någon centimeter till att nästan röra vid axlarna. Den här sortens örhängen är mycket eleganta och passar riktigt festliga tillfällen som galor eller baler.

2. Hängsmycke – Den här typen av örhänge hänger oftast också en bit ner från örat, men är större och många gånger fyllda med stenar eller kristaller. De är ofta djärva och lite av ett fashion statement, och passar därför tillfällen då du vill göra ett intryck och då uttrycket ”more is more” går att applicera.

3. Ringar – Ringar finns i ett stort antal storlekar och bredder, och de går därför att hitta sådana som är både vardagliga och de som passar till fest.

Exklusiva örhängen i guld finns att hitta hos till exempel Hellströms Guld som har en varierad kollektion av örhängen. De säljer även ringar, berlocker, halsband och armband. Denna kreativa och talangfulla guldsmed skapar unika designsmycken för alla typer av tillfällen. Smyckena är dessutom trendiga, och Hellströms Guld verkar vara ett populärt alternativ för de som är på jakt efter vigsel- och förlovningsringar.

Med ambitionen att skapa unika guldsmycken anpassade efter kundens personliga tycke och smak, erbjuder Hellströms Guld möjligheten att själv anpassa och designa sina smycken. Man kan till exempel välja ut något snyggt man sett i en tidning eller hittat online, och så designar den kompetenta guldsmeden sedan ett smycke efter dessa önskemål.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”