Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

NYA TRENDER I GULDBUTIKER I STOCKHOLM

2015/03/25

Smyckesbranschen är en ständigt växande marknad och efterfrågan på vackra smycken bara ökar. Men något som många etablerade guldsmedsbutiker och juvelerare missar är att mönstret för hur konsumenterna köper smycken förändrats och att även industrin förändrats i stor utsträckning. Därför är dessa butiker inte alltid på topp och kan erbjuda det senaste. Det är något som många har märkt det senaste. Idag är många smycken massproducerade vilket i och för sig gör att priserna kan pressas, men å andra sidan gör det smyckena mindre unika och därmed inte lika personliga och eftertraktade. Därför är det nu många som väljer bort det massproducerade till förmån för det unika.

Hellströms Guld är en av de guldbutiker som tagit fasta på de nya trenderna och väljer att lyssna in kunden. De har en egen ateljé där deras designers och guldsmeder skapar helt unika smycken utifrån egna idéer eller skräddarsydda smycken utifrån idéer och skisser som kunden själv kommer med. På så sätt kan man få sina drömmars smycke att bli verkligt. Smyckena de tillverkar är tidlöst vackra och blir ofta ovärderliga skatter för dem som äger dem. Och det viktigaste: de är helt unika och anpassade efter den som ska bära det.

Hellströms Guld är en av alla välkända guldbutiker i Stockholm som säljer vackra smycken som ringar, halsband, armband och örhängen i olika material och med olika utsmyckningar. En av deras främsta styrkor är att de tillverkar smycken som inte går att hitta någon annanstans.

Av alla guldbutiker i Stockholm är Hellströms Guld en av dem som fått en särskild plats hos många människor. De vackra smyckena som betyder mycket som förlovnings- eller vigselringar från Hellströms Guld är något som förknippas med positiva händelser och någon man har kär. Bland allt det man kan önska av guldbutiker som olika typer av ringar, armband örhängen och andra smycken har de allt. Dessutom kan de göra om gamla smycken till nya och på så sätt låta smyckena leva längre. Deras främsta arbetsmaterial är guld eftersom det är ett hållbart, tidlöst och värdefullt material. Guldet kombineras med andra material som silver, koppar och olika ädelstenar för vackra och eftertraktade mästerverk.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Hellströms Gulds åsikter.”