Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

KÖP ERA FÖRLOVNINGSRINGAR FRÅN EN VÄLRENOMMERAD GULDSMED

2016/09/28

Enligt en studie, genomgår smyckesbutiker stora förändringar i Sverige. Personifiering och snabba modetrender verkar driva verksamheter då dess konsumenter blir allt mer medvetna om vad dom tar på sig, detta gäller både kläder och smycken. Ökad individualism hos kunder har tvingat tillverkarna att genomgå en förändring. Både internationella och inhemska företag öppnade flera av butiker landet och investerade onlinebutiker 2015 (EuroMonitorIntenational, JEWELLERY IN SWEDEN, 2016.) Tack vare detta har konsumenten ett stort urval av butiker och kan välja mellan ett brett utbud av smycken i varierande prisklasser. Tex om man letar efter förlovningsringar i Stockholm i butik, kan det ta tid att gå från den ena till den andra juveleraren och jämföra priser och utbud. Online kan man snabbt jämföra och få en överblick av de många butikernas utbud.

Trender som personifiering kommer att bli allt mer efterfrågade då kunderna inkommermed egna förslag och frågor kring smyckesdesign. Allteftersom tiden förändras, har den historiska kopplingen av smycken och status tycks ersatts med många nya innovativa synsätt. Dessutom, med införandet av online-shopping, kommer hård konkurrens på en nischmarknad ge mer variation och större utbud för kunderna.

Trender kommer och går även för smycken, om man vill vara på den säkra sidan och göra långsiktiga investeringar i smycken bör man satsa på klassiska och tidlösa smycken i äkta silver eller guld. Men som tidigare nämnt, det finns ett enormt utbud av smycken och i alla dess prisklasser. Till ett festligt tillfälle kan det vara kul att bära ett smycke som sticker ut, känner man sig osäker på om man kommer använda smycket igen bör man satsa på billigare bijouterier. En förlovningsringär ett exempel på smycken som kan vara tidlösa och klassiska med tanke på att personen som bär smycket förväntas ha det i många år framöver. Här är kvalité på smycket mycket viktigt men även designen spelar en stor roll på denna viktiga ring. Många par vill gärna vara personliga och väljer att själva designa sina ringar.

En guldsmed som specialiserat sig på personifiering av smycken i Stockholm är Hellströms Guld.

De tillverkar smycken i sin alldeles egna studio och du som kund har möjlighet att designa ditt alldeles egna smycke. Ett egendesignat smycke är en uppskattad och unik gåva att ge bort till sin käraste eller till någon annan som står en nära.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”

Tags: förlovningsring, förlovningsringar stockholm butik, guldsmed