Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

KÖP DESIGN SMYCKEN I GULD

2015/05/15

När man vill ge någon man älskar något riktigt speciellt är smycken bland de vanligaste gåvorna och något som dessutom ofta är mycket uppskattat. En guldring har till och med blivit symbolen för livslång kärlek. För att göra gåvan extra speciell väljer många att gå till en guldsmed som tillverkar egna smycken. Det bästa med att göra det är att smyckena blir helt unika och kan anpassas efter så att de verkligen passar den som ska bära dem. En sådan guldsmedsbutik är Hellströms Guld i Stockholm där man kan köpa helt unika och egentillverkade smycken i guld.

I butiken verkar det även finnas ett stort utbud av smycken i guld från välkända märken vilket gör att valmöjligheterna är näst intill oändliga. Har man egna förslag eller önskemål om hur smycket ska se ut är det inga problem eftersom Hellströms Guld kan tillverka design smycken i guld helt efter kundens önskemål.

Vilka smycken det än gäller, guldörhängen, halsband, armband, ringar eller vackra hängsmycken verkar det inte finnas några begränsningar för hur smyckena utformas. I ateljé hos Hellströms Guld sitter erfarna guldsmeder som med säker hand tar fram vackra smycken i guld och silver och ädelstenar om så önskas. Resultatet blir ett helt unikt smycke, lika unikt som personen som bär det.

Butiken har funnits sedan 1955 och har sedan dess sålt och tillverkat otaliga smycken av olika slag. Hos en guldsmed med så lång erfarenhet kan man som kund nästan vara helt säker på att bli nöjd. Inte minst om man själv varit med i utformningen av smycket. Unika smycken är något mycket speciellt och uppskattas ofta särskilt mycket av den som får det i gåva. Ett smycke blir ofta en värdefull ägodel som inte sällan går i arv i generationer.

Många kunder verkar återkomma till Hellströms Guld varje gång de ska köpa smycken. En anledning till detta kanske är att deras design smycken i guld är tillverkade i guld av hög kvalitet och är unika och mycket vackra. Deras stora sortiment av förlovnings- och vigselringar är ytterligare en anledning att besöka butiken om man letar efter den perfekta gåvan till den man älskar och vill dela livet med.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”