Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

HITTA BRA ALLIANSRINGAR I STOCKHOLM

Hellströms Guld är en av de ledande guldsmedsbutikerna i Stockholm som erbjuder unika och vackra smycken. De strävar efter att skapa smycken i en smakfull kombination av klassiskt och modernt vilket gör att deras kollektion utmärker sig på ett speciellt sätt. Smyckena designas av duktiga smyckesdesigners och skapas av erfarna guldsmeder och juvelerare. Men något som är unikt är att de även tillverkar smycken utifrån kundens egna önskemål.

Företaget har funnits i 60 år och skapat smycken som passar alla personligheter och åldersgrupper. De tillverkar smyckena i sin egen ateljé och lägger ner tid och engagemang på att skapa unika och tidlösa verk som håller länge, både när det gäller kvalitet och utseende. Ett smycke ska spegla den unika personligheten hos den som bär det och det är något de tagit fasta på.

Letar man efter bra alliansringar i Stockholm vill man i regel ha något exklusivt och unikt. En alliansring ska vara tidlös och stilfull så att den passar till allt. Hos Hellströms Guld finns ringar med en tidlös men samtidigt modern design som är exklusiva och blir en ovärderlig skatt för dem som bär dem. Värdet har inte bara med själva ringen att göra. Anledningen till gåvan, personen som ger den och tillfället skapar associationer till ringen som kommer att kunna påminna om vackra minnen i många år.

Att fria till den man älskar är en viktig händelse i många människors liv. En vacker ring gör tillfället extra minnesvärt. Ringarna symboliserar det löfte om livslång kärlek man ger varandra. Bra alliansringar i Stockholm speglar detta löfte med sina starka och hållbara egenskaper. Det finns flera olika typer av ringar att välja mellan, så låt valet spegla personligheten hos den som ska bära ringen.

  • Pärlringar
  • Graverade ringar
  • Ringar med stenar i
  • Bandringar
  • Klusterringar
  • Enkla ringar
  • Eternityringar

Alliansringar har oftast stenar, traditionellt sett diamanter, i samma storlek som är fästa runt hela ringen. De användas oftast antingen som förlovningsringar eller vigselringar men kan också bara vara en fin gåva till den du älskar. Om du funderar på vad du ska välja för alliansringar kan du alltid ta en titt på Hellströms Gulds utbud av ringar. Men hittar du inget där kan du designa din egen ring eller komma med några önskemål om hur den ska se ut, så skapar de en ring precis som du vill ha den.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Hellströms Gulds åsikter.”