Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

GULDSMYCKEN FÖR ALLA TILLFÄLLEN

2016/02/20

Guldsmycket är en populär modeaccessoar och många gånger också ett smycke som man bär varje dag. Därför är det viktigt att det speglar din individuella stil. En del smycken är elegant diskreta och passar bra som vardagsaccessoarer, medan andra är mer iögonfallande och gör ett snyggt intryck till fest och högtider. Skälet till att guldsmycken blivit så populära genom tiderna kan dels vara just dess förmåga att anpassas till både vardag och fest, men utan tvekan också det faktum att materialet är väldigt hållbart och därför håller genom flera generationer. Guld orsakar vanligtvis inte heller allergier som andra metaller och metallblandningar kan göra hos känsliga bärare, vilket gör att de passar de flesta vuxna och barn.

Det finns flera sätt på vilket guld kan användas för att piffa upp din outfit. Det kan till exempel vara i form av ett stort statementhalsband, ett par smakfulla droppörhängen eller ett elegant armband med berlocker. Hos guldsmeden Hellströms Guld hittar du vackra guldsmycken i olika utformningar. Besök deras hemsida för att ta en titt på deras sortiment med unika smycken online. Tack vare mångsidigheten hos guld som material och skickligheten hos den erfarna guldsmeden hittar du garanterat något som passar dig.

Vare sig du är på jakt efter ett traditionellt halsband att ge bort som dopgåva eller vid konfirmation eller vill unna dig själv ett par snygga örhängen eller ett armband hittar du det i Hellströms Guld butik i Stockholm. Innan du går dit kan du passa på att ta en smygtitt på deras unika smycken online. Om du är på jakt efter vigselringar i Stockholm kan du också vända dig till Hellströms Guld. Förutom det befintliga sortimentet med vackra ringar, kan guldsmeden specialtillverka ditt drömsmycke på beställning efter dina egna önskemål.

Vigselringar görs ofta i vitt eller rött guld, och många väljer att förse dem med diamanter eller andra ädelstenar. Viktigt att tänka på är att det är ett smycke som du kommer att ha på dig varje dag, och du bör därför fundera extra noga på just vigselringens utformning. Om du är på jakt efter guldsmycken eller vigselringar i Stockholm kan du vända dig till Hellströms Guld.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”