Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

GULDSMYCKEN – ACCESSOARERNA SOM ALDRIG GÅR UR TIDEN

2019/10/29

Att smycka sig med vackra accessoarer som ringar, halsband och örhängen kan hjälpa till att framhäva personligheten och klä sig rätt för varje tillfälle. Detta tack vare att smycken kommer i så otroligt många utseenden, stilar och material och går att hitta var du än vänder dig. En av de accessoarer som funnits med oss i århundraden, och som antagligen kommer följa med oss lika länge till, är guldsmycket. Guldsmycken är helt enkelt något av det mest klassiska du kan bära och är alltså ett säkert kort om du är ute efter något tidlöst och traditionellt. Med det sagt kommer guldsmycken inte bara i stilrena och enkla designer, utan även här går det att hitta former och utseenden som passar din unika stil och personlighet. Hämta gärna inspiration online för att hitta en designer som arbetar med guld och smycken på ett sätt som faller just dig i smaken!

Som tidigare nämnts finns det idag en mängd alternativ i butiker där du kan köpa smycken, inte minst när du letar efter en välrenommerad guldaffär i Stockholm. Nedan följer därför lite bra tips att ha i åtanke när du ska köpa guld i Stockholm och vill erbjudas ett spännande sortiment till ett så bra pris som möjligt.

Hitta butiker med exklusivt sortiment av guldsmycken till bra priser i Stockholm

Att vandra runt på måfå i huvudstaden och försöka hitta de guldsmycken du är ute efter kan vara en tidskrävande uppgift. I Stockholm finns det en mängd guldsmeder och juvelerare som nästan alla erbjuder ett liknande standardsortiment, men där du ofta kan hitta en speciell nisch, stil eller tillverkningsteknik hos var och en. Det gör att det kan krävas lite egen efterforskning för att hitta en juvelerare som erbjuder den typ av guldsmycken i Stockholm du ser framför dig. Här är det såklart bra att kika runt online på olika inspirationssajter eller webbshoppar för att skapa dig en uppfattning, men det är också en god idé att titta närmare på vänner och familjers smycken. Det ger dig också chans att prova ringen, örhänget eller halsbandet och se om det faktiskt är något som skulle kunna passa dig! Ta sedan reda på var du kan hitta liknande guldsmycken i Stockholm och besök affären så att juveleraren kan hjälpa dig att välja rätt.

Skapa egendesignade guldsmycken för livets speciella tillfällen

Finns det inte något smycke i den design du har tänkt dig är ett bra tips att ta hjälp av en guldsmed som kan tillverka det åt dig. Ett egendesignat smycke passar särskilt bra när du ska välja ut en vigselring eller ge bort ett smycke i present, eftersom det bidrar med en extra speciell och unik känsla. Berätta om dina önskemål för juveleraren och be sedan denne ta fram en skiss på smycket för att säkerställa att det är vad du har tänkt dig. Tillsammans kan ni välja ut passande stil, stenar och storlekar för att skapa just ditt personliga drömsmycke i guld!