Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

GULDSMEDSBUTIKER VÄRDA ETT BESÖK

2015/08/29

Att hitta rätt bland juvelerare och guldsmeder är inte alltid lätt. Det finns många olika butiker som har olika syn på smycken. Vissa håller fast vid traditioner och gör endast mycket få förändringar både vad gäller kollektioner och arbetsmetoder medan andra butiker satsar på att alltid erbjuda sina kunder något nytt och byter därför ut sina kollektioner flera gånger under året. Det går inte att säga vilken av dessa båda typer av butiker som är de bästa att gå till eftersom det beror på vad man letar efter och vilka krav man har, men letar man efter något nytt bör man hitta en guldsmed som hela tiden tar fram nya smycken och letar man efter något traditionellt bör man istället satsa på en guldsmed som kan erbjuda kvalitet och ett gediget arbete.

En guldsmedsbutik som verkar ha kombinerat nyskapande med tradition och kvalitet är Hellströms Guld i Stockholm. De har varit i branschen sedan 1955 och levererar hela tiden nya kollektioner samtidigt som de erbjuder traditionella smycken med en tidlös design, precis som en bra guldsmed i Stockholm bör göra. Med en genuin känsla för hantverket och en ständig jakt efter nya intryck och idéer blir resultatet ofta helt enastående. En annan egenskap som är viktig hos en guldsmed är att kunna avgöra vilka trender som snabbt går över och vilka som är här för att stanna eftersom man då kan tillverka smycken helt i enlighet med detta. Med tanke på att Hellströms Guld har lyckats bevara och utöka sin kundbas under de 60 åren de har varit verksamma kan de nog sägas ha hittat den perfekta balansen mellan nyskapande och tradition.

En av de främsta fördelarna med att välja Hellströms Guld är att de har egen tillverkning av smycken i sin ateljé och kan skapa helt unika smycken utifrån kundens önskemål. Ett sådant smycke blir ofta långt mycket värdefullare för den som äger det än ett smycke som det finns hundratals eller tusentals utav. Men att ha en egen tillverkning betyder inte automatiskt att man är en bra guldsmed i Stockholm, det krävs i regel mer än så. Bra kundbemötande, stort utbud och bra priser har också betydelse för en guldsmedsbutik. Hittar man en butik som har allt detta och en egen tillverkning av smycken kan man vara säker på att ha hittat rätt, och det är inte omöjligt att det är just till Hellströms Guld man har hittat.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”