Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

FÖRDELAR MED ATT SATSA PÅ SMYCKEN I GULD

2019/02/28

En av de absolut mest omtyckta och vanligaste förekommande metallerna är helt klart guld. Guld har använts i halsband, örhängen, armband och ringar i århundraden och visar inga tecken på att tappa i popularitet.

Enligt vissa rekommendationer passar smycken särskilt bra för de med en varm och gyllene hudton, medan de med lite kallare och ljusare hudfärger passar bättre i silversmycken. Detta är dock inget du slaviskt ska följa, utan det viktiga är att du klär dig i smycken som du gillar och som passar in med din övriga stil. Guld är enkelt att matcha med de flesta andra accessoarer och går att använda för livets alla tillfällen. Nedan kommer ytterligare fem fördelar att ha i åtanke nästa gång du ska köpa guld i Stockholm.

Smycken i guld, såsom örhängen, halsband eller armband, är perfekta vardagssmycken

Är du ute efter ett smycke som du kan bära oavsett vilken tid på dygnet det är, var du befinner dig och vilka kläder du bär är guld alltid ett bra val. Besök en juvelerare när du ska köpa guld i Stockholm som kan hjälpa dig att välja ut ett passande vardagssmycke efter just dina önskemål och krav. Ett elegant och stilrent guldhalsband eller en tunn kedja i guld runt handleden kommer ge dig ett vackert utseende till vardags och är lätt att matcha med ytterligare smycken när det är dags för fest.

Guld i form av örhängen ger dig genast ett elegant och lyxigt utseende

Inget kan skapa ett så exklusivt och välklätt utseende som ett par enkla örhängen i guld. Satsa på örhängen i en tidlös stil och som tar upp lagom mycket uppmärksamhet för att kunna bära dem varje dag. Sätt upp i håret i en vacker knut när du vill visa upp dem lite extra.

Smycken i guld, såsom halsband, örhängen eller armband, passar lika bra att bära själv som att ge bort till någon du tycker om

Förutom att minst ett smycke i guld hör hemma i ditt eget smyckeskrin är det en perfekt present att ge bort till nära och kära. Guldsmycken gör vem som helst glad och är alltid ett säkert val för födelsedagar, examen eller att ge bort i julklapp. Genom att köpa guld i en butik i Stockholm kommer personalen dessutom kunna vägleda dig att välja rätt modell.

Att köpa guld i Stockholm är perfekt för dig som letar efter ett statementsmycke

Du som tänker att guld endast passar för halsband, örhängen och armband i de lite stilrenare och lågmälda snitten måste tänka om. Om du besöker en välrenommerad juvelerare kommer du kunna hitta en mängd häftiga och iögonfallande designer som passar perfekt som ett statementsmycke. Du som planerar att köpa guld i Stockholm, eller annan större stad, har dessutom otroligt många alternativ och valmöjligheter framför dig.

Smycken i guld, såsom halsband, örhängen eller armband, kan bäras både till vardags och till fest

Som du säkert förstått vid det här laget passar guld, halsband som örhängen, utmärkt för livets alla tillfällen. Det spelar ingen roll om du ska klä dig för skola eller jobb eller om du är bjuden på världens mest glamourösa event – guld är alltid det rätta valet.

Tags: köpa guld i Stockholm, smycken i guld