Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

DESIGNERSMYCKEN SKAPADE AV BEGÅVADE OCH SKICKLIGA GULDSMEDER

2015/08/12

Vackra och exklusiva smycken av guld, silver, diamanter och andra ädelstenar är något som många drömmer om att äga. Dessa drömmar är även guldsmedens största inspirationskälla och drivkraft. Ett smycke som är designat och tillverkat av en guldsmed är mer än ett hantverk, det är ett konstverk som ofta är helt unikt och därmed också mycket värdefullt.

Utseendet på ett smycke beror mycket på guldsmedens kreativitet och uppfinningsrikedom. Utifrån kreativa idéer kan nya typer av smycken utvecklas, några exempel på detta är smycken med utbytbara stenar så att man själv kan ändra utseende på sitt favoritsmycke. Sådana lösningar vidgar vyerna och öppnar upp för nya möjligheter som kan leda till nya idéer hos den som bär eller kanske bara ser smycket.

När varje smycke är helt unikt blir efterfrågan desto större och butiken där smyckena säljs en populär plats att köpa smycken på. En butik som erbjuder unika designade guldsmycken som är tillverkade av guldsmeder på plats är Hellströms Guld i Stockholm. Butiken har funnits länge och har lyckats bevara sina kunder genom att kunna leverera just vad kunderna efterfrågar. Av samma anledning vinner de hela tiden nya kunders förtroende.

En av butikens populäraste produkter är guldringar för förlovning och vigsel. Eftersom de endast säljer smycken av äkta ädelmetaller kan man vara säker på att alltid få äkta vara. Med möjligheten att erbjuda helt unika designade guldsmycken kan kunden även vara med i utformandet av det smycke hon eller han vill köpa. Till exempel kan man som kund lämna in ett förslag eller en skiss på hur man vill att smycket ska se ut. Tack vare sin långa erfarenhet av smyckestillverkning kan guldsmederna hos Hellströms Guld även ge råd och tips på hur smycket bör vara utformat för att hålla sig vackert under lång tid.

Trots tilltagande konkurrens har Hellströms Guld lyckats bevara sin plats på marknaden som en av de mest ansedda av alla guldbutiker i Stockholm. Eftersom de har allt från ringar, och halsband till örhängen och unika smycken har de något för alla kunder som besöker dem. Med egen design och tillverkning i butiken blir valmöjligheterna näst intill oändliga och en av många anledningar att komma tillbaka till butiken gång efter gång.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld.”