Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

DESIGNA EGEN RING FÖR FÖRLOVNING OCH BRÖLLOP

2016/10/27

Har du någon känt dig förvirrad i valet av ringar för förlovning och bröllop? Inte särskilt underligt. Att säga ja till någon är ett speciellt ögonblick med många känslor och naturligtvis är bara det bästa gott nog vid sådana tillfällen. Eftersom dessa ringar är tänkta att användas under lång tid är det värt att gå igenom sortimentet lite extra och verkligen prova olika ringar, för att säkert hitta lösningen för dig. Du har rätt att känna dig speciell och att slippa gå omkring med en ring som du tröttnat på för länge sedan och som inte känns personlig. Tänk också på att ringarna faktiskt ska klara av att även rent estetiskt symbolisera er kärlek.

Det är vanligt att köpa ringar av det här slaget hos juvelerare eller guldsmeder, och där finns ofta ett utbud av klassiska alternativ som dock inte alltid verkar överensstämma med din budget. Men låt inte priset styra allt, förlovnings- och bröllopsringar innebär också en värdefull investering rent ekonomiskt. Det finns också prisvänligare alternativ både med och utan diamant men om du ändå känner dig begränsad av sortimentet så är det möjligt att skräddarsy och designa egen ring. Om du är intresserad av sådana alternativ kan det vara bra att tänka på följande:

Egen design

Många ger sig ut på jakt efter det perfekta ringparet, men det är långt ifrån ett måste. Andra föredrar att utforma en egen, unik ringdesign för att vara helt säker på att ringarna verkligen passar deras personliga tycke och smak. Sådana lösningar sticker ut på ett behagligt sätt, och överensstämmer bra med tanken om att ringar förlovning ska vara unika och speciella.

Kombinerat utförande

Många juvelerare har många års erfarenhet av att välja och kombinera olika smyckeselement. Ett par som är ute efter ringar kan välja önskat utförande och plocka ut särskilda komponenter som sedan kan sättas samman av juveleraren. På så vis slipper man också springa runt och utforska utbudet i alla olika butiker.

Många möjligheter

Det finns många ringmaterial att välja bland, men i slutändan handlar allting om tycke och smak. Det finns inga som helst gränser för hur mycket din ring kan skräddarsys, så passa på och gå loss helt enligt dina egna personliga önskemål.

Det finns många möjligheter att hitta rätt guld – och silverringar i Stockholm. Hellströms Guld är en juvelerare med bred kompetens av att skräddarsy och ta fram unika lösningar för just dig. Mer information hittar du på deras webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: designa egen ring, ringar förlovning, Silverringar i Stockholm