Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

ÄKTA VARA

2014/12/17

Om du letar efter den perfekta ringen att ge ditt livs kärlek så är det nog inte helt utan orosmoment. Kanske har du sparat i åratal för att ha råd med den perfekta ringen. Att försäkra sig om att inte komma hem med en falsk kopia är i så fall mer än nödvändigt i en situation som denna. Ibland kan man gå på en bluff utan att märka det. Att lära sig hur man känner igen olika typer av guld kan vara till stor hjälp om man vill undvika att betala stora summor på dåligt guld.

Är man osäker när det gäller guld ska man fråga en guldsmed för de vet bäst. De kan ofta visa på skillnader mellan guldpläterade smycken och sådana som är av äkta guld. Även om man inte själv kan se någon skillnad direkt så vet man vilka frågor som ska ställas för att få reda på vilka smycken som är äkta.

När man ska köpa smycken ska man alltid göra klart för sig själv vad det är man är ute efter och vill ha. Hos en del juvelerare och guldsmeder kan man få tips och råd för hur man ska sköta sina smycken så att de håller sig fina länge. Går man till en duktig guldsmed kan man även diskutera design och i bästa fall få något helt unikt som man har varit med om att utforma själv. Hellströms Guld är en guldsmed Stockholm som kombinerar egen design med kvalitet och gott kundbemötande.

Om man vill ha ädelstenar eller pärlor i sina smycken ska man också vara noga med att kontrollera så att de är äkta och håller hög kvalitet. Detta är något som en guldsmed också kan hjälpa till med. Att kombinera guld med pärlor och ädelstenar ger ett fantastiskt intryck. Guld, pärlor och ädelstenar är tidlöst vackra och om de hanteras rätt kan de hålla i generationer. Smycken är alltså inte bara vackra utan kan även vara en riktigt bra investering.

Som en välrenommerad guldsmed Stockholm har Hellströms Guld allt man kan tänka sig när det gäller vackra smycken. På deras hemsida finns ett axplock ur deras kollektion.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Hellströms Gulds åsikter.”