Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

5 TIPS NÄR DU ÄR PÅ JAKT EFTER SNYGGA OCH UNIKA SMYCKEN I STOCKHOLM

2019/12/31

Att hitta de perfekta örhängena eller det nya favorithalsbandet är inte alltid en enkel match. Det finns så otroligt mycket att välja bland och det kan vara svårt att komma underfund med vad man faktiskt är ute efter. Innan du ger dig ut på jakt efter snygga smycken i Stockholm kommer här 5 bra tips som är kloka att ha i åtanke för att hitta något som kan bli en ny favorit i smyckeskrinet.

1. Bestäm dig för vilket typ av smycke du är ute efter

Till att börja med är det bra att komma fram till om det är ett par örhängen, ett halsband, en ring eller ett armband du är ute efter. Vilka typ av smycken använder du mest? Har du ofta håret uppsatt kan ett par iögonfallande örhängen hjälpa dig att få till en riktigt snygg outfit, medan ett stilrent armband passar perfekt för dig som vill ha ett smycke både till vardag och till fest. Kika på smycken i en butik i Stockholm som erbjuder de flesta olika designer och modeller för att hitta det just du är ute efter.

2. Guld, silver eller platina?

En annan viktig sak att ha i åtanke är vilket material dina örhängen eller ditt halsband ska vara tillverkat av – titan, platina, silver eller guld? Köp dina smycken från en juvelerare i Stockholm som arbetar med kvalitativa material och välj den guld- eller silvernyans som passar din stil bäst.

3. Less is more eller more is more?

Tunt och stilrent eller iögonfallande och strösslat med diamanter – hur vill du att ditt smycke ska se ut? Marknaden erbjuder örhängen, halsband och armband i oändligt många stilar och det är enkelt att hitta ett smycke som passar ens egen personlighet. Ett bra tips är att inte enbart gå efter de trender som råder för stunden, utan att välja smycken som verkligen faller dig i smaken och som representerar den du är.

4. Vill du ha ett egendesignat smycke?

Många juvelerare erbjuder smycken i Stockholm där du själv kan vara med och påverka designen eller gravera in något betydelsefullt. Perfekt när du är på jakt efter en förlovnings- eller vigselring eller kanske vill ge bort en unik gåva till någon du tycker om! Att designa ditt eget armband eller ring gör också att du får ett smycke som inte är likt någon annans och kommer därför kännas ännu mer speciellt att bära. Eller varför inte ta med din mamma eller en vän och designa varsitt smycke till varandra som ett fint minne?

5. Hitta en butik med smycken i Stockholm som passar dina önskemål

Sist men inte minst gäller det att hitta en smyckesbutik i Stockholm som erbjuder de typer av smycken som du är ute efter. Förhoppningsvis har du nu kommit underfund med om det är ett par örhängen eller en ring du är ute efter och om den ska vara tillverkad i guld eller silver. Genom att besöka en professionell juvelerare har du även möjlighet att anpassa smyckena efter din egen smak och kan känna dig trygg med att design och material är av högsta kvalitet. Köp vackra smycken online eller i butik i Stockholm och låt de framhäva din stil och personlighet på bästa möjliga sätt!