Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Vissa behövs för att sidan ska fungera korrekt. Läs mer
GULDSMED på östermalm I STOCKHOLM
HELLSTRÖMS GULD
PRISBELÖNT GULDSMED & JUVELERARE
Sedan 1955

4 MÅSTEN I GULD

2016/04/19

Elizabeth Taylor ska en gång ha sagt “I’ve never thought of my jewellery as trophies. I’m here to take care of it and to love it, for we are only temporary custodians of beauty”. Hennes rätt unika uppfattning om smycken är vi nog många som kan skriva under på efter lite eftertanke. Väldesignade kvalitetssmycken uppskattas för dess skönhet och går ofta i arv för att flera generationer ska kunna njuta av dem.

Varför känner vi ett behov av att bära smycken? Det är en svår fråga att svara på, och dessutom en som förmodligen är väldigt individuell. Det vi kan däremot enas om är att vi är många som dras till vackra smycken när vi väljer våra accessoarer. Guldsmycken är speciellt populära, och för den som vill utöka sin smyckekollektion finns några måsten i guld.

Örhängen

Ett par örhängen är en fashionabel accessoar som passar både för både formella och informella tillfällen. Små pluppar eller ringar är två enkla men eleganta guld örhängen som kan bäras varje dag utan att man känner sig överklädd.

Berlocker

En tunn guldkedja med en vacker och specialanpassad berlock är något som passar alla människor. Matcha ditt halsband med ett par smakfulla guld örhängen och du är redo för att gå på ett formellt event, en kontorsfest eller ut på klubb.

Armband

Armband är inte fullt lika använda som örhängen, men de är ändå en av de mest omtyckta accessoarer som finns. Du kan enkelt skapa en fin gåva till någon du håller kär genom att gravera ett armband hos exempelvis en juvelerare i Stockholm.

Ringar

Ringar med stenar, speciellt diamanter, är väldigt eftertraktade som vigsel- och förlovningsringar. För ringar som ska användas varje dag är guld ett bra alternativ på grund av dess hållbarhet. Införskaffa en simpel elegant ring till vardags och en stor statementring med gnistrande stenar till fest!

Om du inte är “guldtypen” kan du alltid välja att istället bära vitt guld som liknar silver till utseendet. Vitt guld är inte lika uppseendeväckande men mist lika elegant som vanligt guld. Hos Hellströms Guld, en guldsmed och juvelerare i Stockholm, kan du hitta vackra guldsmycken i olika utföranden som passar alla tillfällen. Besök deras hemsida eller butiken på Östermalm för att gå igenom deras utbud av guldsmycken.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Hellströms Guld”

Tags: guld örhängen, juvelerare i Stockholm