Vår verkstad

Hellström & Åhrling startade sin verksamhet 1955 i en lägenhet på Regeringsgatan som en renodlad Ateljé/Verkstad. Vi utförde arbeten åt andra firmor och till en liten del privatpersoner. Några år senare öppnades en liten butik på Regeringsgatan men fortfarande med tillverkning och reparationer i fokus.

1963 hade vi växt ur butiken på Regeringsgatan och öppnade en lite mer välsorterad och något större butik i hörnet av Norrlandsgatan/Mästersamuelsgatan.

1972 ville vi utöka och startade ytterligare en butik på Nybrogatan 36 dit vi också flyttade verkstaden. Ca.10 år senare stängde vi affären på Norrlandsgatan och i mitten på 80-talet gick Åhrling i pension och namnet ändrades till Hellströms Guld.

Allt sedan starten har en viktig del hos oss varit tillverkning och reparationer och det är det fortfarande men i dag har vi en fullsortimentbutik med märken som t.ex. Ole Lynggaard, George Jensen, Dulong, Rivoir m.fl. och en stor del  färdiga smycken från andra tillverkare runt om i värden. Men om ni inte hittar det ni önskar kan vi för det mesta tillverka det på vår egen verkstad.

Mvh Hellströms Guld